Kalender

SCHWARZWALD 6 DAGE

Den 04. august 2019 kl. 08:00 - 09. august 2019 kl. 22:00

Schwarzwald betyder "den sorte skov" og har fået sit navn fordi området oprindeligt var beplantet med en meget mørk og tæt skov, som altså har givet navn til området. Der er fortsat meget skov i dette bjergområde, der ligger tæt på såvel Frankrig som Schweiz.

Mange tror, at kukurene stammer fra Schweiz, men det er i virkeligheden opfundet i Schwarzwald i midten af det 19. århundrede. På én af vores udflugter kommer vi også til at se "verdens største kukur".

Smukt beliggende midt i Schwarzwald ligger Harmersbachtal og den lille by Oberharmersbach (fra 300 til 1000 m.o.h.). Byen er omgivet af en vidunderlig natur med mange vandrestier i området.

Familien Kuber ejer flere hoteller i byen, og alle hoteller ligger i byen, alle værelser har bad/toilet, føntørrer, pengeboks, samt elevator og restaurant. En gang om ugen arrangeres danseaften.

 

Hotel Bären, Dorf 35, D-77784 Oberharmersbach, tlf. +49 07837 92880

 

Søndag den 4. august 2019 (ca. 730 km)

Kl. 8.00, afrejse fra Horsens. Efter opsamling kører vi mod den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause ved en motorvejsrast. Turen fortsætter over Hamburg til frokostpause på Lüneburger Heide. Herefter kører vi over Hannover, Göttingen og Kassel til mellemovernatning i Alsfeld, på hotel Schwalbennest.

 

Mandag den 5. august 2019 (ca. 350 km)

Efter morgenmad fortsætter vi sydover forbi Frankfurt til Heidelberg. Her holder vi vores frokostpause, og ser lidt af byen. Byens varetegn er slotsruinen - et imponerende slotsanlæg, som blev bygget til kurfyrsterne af Pfalz. Efter et par timer i Heidelberg kører vi videre forbi Baden-Baden, som er porten til Schwarzwald, og er fremme ved vores hotel ca. kl. 18.00.

 

Tirsdag den 6. august 2019 (ca. 200 km)

Dagens udflugt går til Frankrig. Vi kommer ind i regionen Alsace ved Marckolsheim, og er hurtigt på den berømte vinrute. Ruten forbinder de mange vinbyer i det frodige og blomstrende landskab med de mange vinmarker. Vi tilbringer et par timer inden for bymurene i den berømteste af vinbyerne - Riquewihr. Hvis der er tid til et besøg i Schwarzwalds hovedstad Freiburg, holder vi en lille pause, så vi kan se den flotte domkirke.

 

Onsdag den 7. august 2019 (ca. 90 km)

Vi besøger frilandsmuseet Vogtbauernhof. Her kan man se de særprægede og flotte Schwarzwälder-gårde, hvor beboelse, stald og lade er samlet under et stort tag. Efter besøget køres videre til Triberg, hvor man finder Tysklands største vandfald. Vi ser vandet fosse de 163 meter ned fordelt på i alt 7 ”trin”. Området er også kendt for de mange urmagere og træskærere - vi besøger verdens største kukur.

 

Torsdag den 8. august 2019 (ca. 300 km)

I dag kører vi til, Tysklands største sø, Bodensøen - her ligger blomsterøen Mainau. Uanset årstiden er det en stor oplevelse at besøge denne subtropiske ø, som ejes af den svenske familie Bernadotte. I parken venter over 1.200 slags roser, duft-, krydder og sommerfuglehaver og meget mere, bare på at blive udforsket.

 

Fredag den 9. august 2019 (ca. 1.050 km)  

Efter tidlig morgenmad tager vi afsked med vort hotel og kører via Freudenstadt, Nagold, Stuttgart, Heilbronn, Würzburg, Kassel, Göttingen, Hannover, Hamburg og Flensburg til Horsens. Undervejs holder vi passende pauser, og lidt nord for Hamburg, kolder vi en pause for aftensmad, og vil gså her få en ny chauffør til at kører det sidste stykke vej hjem.

 

Pris pr. person kr. 3.900,-                                                                 Tillæg enkeltværelse kr. 500,-

 

Inkluderet i prisen:

Kørsel, vejskat, moms, udflugter, ophold i dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, bestående af morgenmadsbuffet og 3 retters menu - fra aftensmad 1. dag til morgenmad sidste dag, 1 x musikaften og gebyr til rejsegarantifonden.

 

Ikke inkluderet i prisen:

Drikkevarer, sejltur, entreer og lign.

 

Tilmelding/betaling:

Tilmelding til Kirsten Munch tlf. 30133059, ved tilmelding betales depositum kr. 500,- senest den 1/3 2019. Herefter sender vi en bekræftelse på turen, med info og indbetaling af restbeløbet.

    bubblemedia