"Oplevelser udover det sædvanlige"

Kalender

JULETUR/HAMBURG 3 DAGE

Den 25. november 2024 kl. 08:00 - 27. november 2024 kl. 18:00

Turen går til Hamburg – en hyggelig gammel Hansestad, som er mere populær end nogensinde. Hamburg har meget at byde på, og her op til jul er den kendt for sine mange julemarkeder. Byens største julemarked ligger på pladsen foran det imponerende rådhus, og her sælges alt fra kunsthåndværk til julespecialiteter.

Vi bor i hjertet af Hamburg, tæt på hovedbanegården og shopping gaderne, mere centralt kan vi ikke bo. Det 4-stjernede IntercityHotel har bl.a. restaurant og bar. Alle 155 værelser er moderne indrettet, med bad/toilet, TV, klimaanlæg, sikkerhedsboks og gratis WiFi.

IntercityHotel, Glockengiesserwall 14/15 D-20095 Hamburg

Mandag den 25. november 2024

Kl. 8:00 er der afrejse fra Horsens. Vi kører sydover, med en evt. kort pause ved grænsen, før vi fortsætter videre over Schleswig og Neumünster til Hamburg.

Efter ankomst til Hamburg, nyder vi en sandwich, og ca. kl. 13:30 mødes vi med vores guide. På en ca. 2 timers byrundtur i bussen, vil vi se og opleve Hamburg. På turen vil vi bl.a. se det nye havneområde, rundt om byens åndehul, Aussen-Alser, med alle de store flotte huse. Videre igennem byens handelsgade, og forbi imponerende rådhuset, det er også her vi finder det største julemarked. Efter byrundturen bliver vi indkvarteret på vores hotel, og senere nyder vi en 3-retter menu eller buffet.

Tirsdag den 26. november 2024

Efter morgenmad, ca. kl. 9:30, kører vi til St. Pauli Landungsbrücke, herfra er der afgang med en af de mange havnerundfarter, vi tager den store havnerundfart på ca. 2 timer (pris ca. 30 Euro). Der bliver mulighed for at tilmelde sig havnerundfarten på vej til Hamburg. Efter havnerundfarten kører vi tilbage til hotellet. Resten af dagen er der tid på egen hånd, til at se og besøge de smukt pyntede butikker i shopping gaden Mönckebergstrasse eller besøge en af de mange julemarkeder. kl. 19:00 mødes vi i restauranten og nyder en 3-retter menu, eller en buffet.

Onsdag den 27. november 2024

Efter morgenmad, ca. kl. 9:00, kører vi til en af Hamburgs største seværdigheder Minitur Wunderland, som er verdens største modeljernbaneudstilling, her kan vi opleve det meste af verden i miniture, der er bl.a. også lidt af Danmark i Wunderland. Der er mulighed for nyde frokosten inden vi tager afsked med Wunderland, og kører op mod den dansk/tyske grænse. Her holder vi en pause, ved en grænsekiosk, inden vi fortsætter det sidste stykke til Horsens, med forventet ankomst kl. 18:00.

Pris pr pers.  v/minimum 30 pers. kr. 3.400,- tillæg for enkeltværelse kr. 1.000,-

Inkluderet i prisen: 

Kørsel som beskrevet, moms DK/D, entre til Wunderland, rundstykke m/kaffe/te på udrejse, sandwich 1. dag til frokost, 2 overnatninger, med ½ pension, morgenbuffet og 3 retters menu eller buffet, guide i Hamburg, gebyr til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet i prisen: 

Drikkevarer, entreer, sejlture og lign, som ikke er beskrevet i inkluderet.

Tilmelding til:

Else Rasmussen, tlf. 23615339, mail: emvr2219@gmail.com

Efter tilmelding, sender JumBus en bekræftelse, og beder om betaling af depositum, og beder om betaling af restbeløbet senest 1. oktober 2024

    bubble