"Oplevelser udover det sædvanlige"

Kalender

Juletur/Lübeck 3 dage

Den 29. november 2023 kl. 08:00 - 01. december 2023 kl. 18:00

Turen går til Lübeck – smukt beliggende midt i floden Trave. Byen var en af de mest betydningsfulde i Hanseforbundet, og har haft en spændende søfarts- og handelshistorie. Holstentor er byens varetegn, bygget i 1468, og det er også porten ind til Lübeck, som har mange fantastiske smukke huse og oser af middelalder stemning. Lübeck er nok mest kendt for sin gode marcipan og sit traditionsrige julemarked, der ligge i centrum af den gamle by.

Vi bor på Lübeck’s bedste hotel, som også er det eneste 5-stjernede hotel i Lübeck. Hotellet ligger ved bredden af floden Trave og i kort afstand til centrum. Et perfekt udgangspunkt for oplevelser i Lübeck og omegn.

Hotellet har restaurant, bar, elevator, pool og sauna. Alle værelser er med klimaanlæg, bad/toilet, hårtørrertelefon, tv, radio, minibar, kaffe/te faciliteter, sikkerhedsboks og gratis WiFi. Flere værelser har udsigt til Holstentor eller den gamle by.

Radisson Blu Senator Hotel, Willy-Brandt-Alle 6, D-23554 Lübeck

Onsdag den 29. november 2023 (ca. 300 km)

Kl. 8:00 er der afrejse fra Horsens. Vi kører sydover, med en evt. kort pause ved grænsen, før vi fortsætter videre over Schleswig, Neumünster og Bad Segeberg til Lübeck.

Efter ankomst til Lübeck, nyder vi en sandwich, og ca. kl. 13:30 mødes vi med vores guide.

Først kører vi en lille kort rundtur, herefter går vi en tur i den gamle by. Efter turen rundt i byen, bliver vi indkvarteret på hotellet.

Torsdag den 30. november 2023 (ca. 70 km)

Efter morgenmad, kl. 9:00, kører vi en lille tur. Vi starter med at køre op til Timmendorfer Strand, et stort ferieområde, herfra videre til Travemünde, tager færgen til Priwall. Fra Priwall kører vi igennem lidt af det gamle DDR, kører over grænsen ved Schlutup, som var den nordligste grænse i DDR tiden. I den gamle toldbygning, som er indrettet til museum er der dokumentation af hvad der skete, fortæller også spændende flugthistorier, samt den glæde og jubel der var efter åbning af grænsen den 9. november 1989. Efter pausen, kører vi tilbage til vores hotel. Så er der mulighed for at nyde frokosten i byen, eller på hotellet, og derefter har man det meste af eftermiddagen til at se og opleve det store julemarked.

Fredag den 1. december 2023 (ca. 300 km)

Efter morgenmaden, kl. 10:00 er der afrejse fra Lübeck. Vi kører herefter op til Designer Outlet Neumünster, og ankommer der ca. kl. 11:00. Her er over 130 butikker med op til 70% rabat på kendte mærkevarer. Der findes også café og restaurant, så der er mulighed for at spise frokost. Efter et par timers pause fortsætter vi op til den dansk/tyske grænse og holder en kort pause ved en grænsekiosk, inden vi fortsætter det sidste stykke til Horsens, med forventet ankomst kl. 18:00.

Pris pr pers.  v/minimum 30 pers. kr. 2.800,- tillæg for enkeltværelse kr. 800,-

Inkluderet i prisen: 

Kørsel som beskrevet, moms DK/D, rundstykke m/kaffe/te på udrejse, sandwich 1. dag til frokost, 2 overnatninger, med ½ pension, morgenbuffet og 3 retters menu eller buffet, guide i Lübeck, gebyr til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet i prisen: 

Drikkevarer, entreer og lign, som ikke er beskrevet i inkluderet.

Tilmelding til:

Else Rasmussen, tlf. 23615339, mail: emvr2219@gmail.com

Efter tilmelding, sender JumBus en bekræftelse, og beder om betaling af depositum, og beder om betaling af restbeløbet senest 16. oktober 2023       

    bubble