"Oplevelser udover det sædvanlige"

Kalender

JULETUR/BREMEN 3 DAGE

Den 21. november 2022 kl. 08:00 - 23. november 2022 kl. 18:00

Turen går til Bremen – smukt beliggende ned til Weserfloden. Byen er over 1200 år gammel, og har et pragtfuldt bymidte – mest kendt er nok det smukke renæssance rådhus og bronzestatuen af de verdenskendte stadsmusikanter, kendt fra Grimms eventyr.
Vi har valgt et 4-stjernet hotel, som er beliggende tæt på centrum af det gamle Bremen. Hotellet har restaurant, bar og opholdsrum, hvor man kan sidde og hygge sig. Der er desuden indendørs pool og adgang til wellness. Alle værelser er indrettet med bl.a. bad, toilet, minibar og tv.

Best Western Hotel zur Post, Bahnhofsplatz 11, 28195 Bremen

Mandag den 21. november 2022 (ca. 420 km) 
Kl. 8:00 er der afrejse fra Horsens. Herefter kører vi sydover, med en evt. kort pause ved grænsen, før vi fortsætter videre over Schleswig, Neumünster og Hamburg. I Hamburg kører vi en lille byrundtur, og holder vores frokostpause ved havnen. Efter pausen fortsætter vi til Bremen, og forventer at være i Bremen midt på eftermiddagen til indkvartering. Herefter bliver der tid til slappe lidt af, inden vi mødes i restauranten, og nyder en 3 retters menu.

Tirsdag den 22. november 2022 
Efter morgenmaden går vi en lille tur, Vi ser nogle af Bremens seværdigheder, som bl.a. det gamle rådhus opført i 1405. Vi skal også se den berømte statue ”Bymusikanterne” kendt fra Grimms eventyr. Bronzestatuen af æslet, hunden, katten og hanen stammer fra 1952, og er startstedet for ”Den tyske Eventyrvej”. Her kan man få et ønske opfyldt, hvis man tænker på det, mens man holder om æslets blankslidte forben. Vi vil også besøge en af de mest kendte seværdigheder, Schnoor-kvarteret. Schnoor, som nævnes i skriftlige kilder første gang i 1200-tallet, er et kvarter i udkanten af Bremens gamle bydel. Det var fiskere og bådsmænd, der først og fremmest boede her, og der var fabrikation af reb – deraf fik kvarteret sit navn: Schnoor betyder snor eller reb. 
Eftermiddagen er på egen hånd, hvor det flotte julemarked på Bremens markedsplads kan besøges. Ved Weserflodens promenade er der også julestemning med historiske skibe og markedsboder.

Onsdag den 23. november 2022 
Efter morgenmad forlader vi vores hotel, kører forbi Bremerhaven og Cuxhaven, langs Elben til Wischhafen, hvorfra vi sejler til Glückstadt. Byen blev grundlagt som fæstnings- og havneby i 1612 af Christian den 4., som også var hertug af Schleswig-Holstein. En af de bygninger som kendetegner Chr.4.s byggerier er rådhuset. Den er bygget i røde mursten og med sandstensindfatning omkring vinduerne, som også kendes fra flere bygningsværker i København. Efter en middagspause i byen fortsætter vi via Itzehoe og Neumünster til Flensburg. Evt. med en lille pause, inden vi fortsætter hjem, med forventet hjemkomst kl. 18.00.

Pris pr pers.  v/minimum 30 pers. kr. 2.200,- tillæg for enkeltværelse kr. 400,-

Inkluderet i prisen:  
Kørsel som beskrevet, moms DK/D, rundstykke m/kaffe/te på udrejse, 2 overnatninger, med ½ pension, morgenbuffet og 3 retters menu, færge over Elben, gebyr til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet i prisen:  
Drikkevarer, entreer og lign, som ikke er beskrevet i inkluderet.

Tilmelding til:
Else Rasmussen, tlf. 23615339, mail: emvr2219@gmail.com
Efter tilmelding, sender JumBus en bekræftelse, og beder om betaling af depositum, og beder om betaling af restbeløbet senest 8. oktober 2022 

    bubble