"Oplevelser udover det sædvanlige"

Kalender

HARZEN 5 DAGE

Den 01. august 2022 kl. 08:00 - 05. august 2022 kl. 19:00

Wernigerode er en af Harzens smukkeste byer – en meget flot by med masser af seværdigheder, velholdte bindingsværksbygninger, charmerende torv med rådhus som i en eventyrfortælling. Hotellet ligger i hjertet af denne smukke by, dette 4 stjernet luksus hotel har store veludstyrede værelser med bl.a. bad/toilet, hårtørrer, farve TV, radio og telefon., der er fri adgang til sauna, dampbad og fitness. Forplejningen er også helt i top, med stor morgenbuffet og et overdådigt aftenbuffet. 

HKK Hotel Wernigerode, Pfarrstrasse 41, D-38855 Wernigerode
Tlf. Fra DK +49 3943 9410 – www.hkk-wr.de

Mandag den 1. august 2022 
Kl. 8.00 er der afrejse fra Ejstrupholm, med opsamling i Nørre Snede og Hedensted. Herefter kører vi sydover, med pause ved grænsen, før vi fortsætter videre over Schleswig, Neumünster og Hamburg til Lüneburger Heide, hvor vi holder frokostpause. Efter pausen fortsætter vi til Celle, hvor der bliver tid til at drikke kaffe og gå en tur i byen. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Wernigerode.

Tirsdag den 2. august 2022
Om formiddagen går vi en tur i den smukke bykerne, med masser af bindingsværkshuse, caféer og gode forretninger, samt det fine gamle rådhus på Marktplatz.
Eftermiddagen kan evt. bruges, til at tage med det lille ”tog” den såkaldte Bimmelbahn, op til slottet, som knejser over byen i 389 meters højde, en meget flot udsigt. Eller evt. tage det gamle damplokomotiv ad den berømte harzer smalsporbane til Bloksbjerg og nyde udsigten i 1142 m højde. 

Onsdag den 3. august 2022 
Vi kører til den gamle kejserstad Goslar, herfra spadser vi igennem byens gader og ser bl.a. rådhuset, laugshuset Kaiserworth, torvet med bybrønden, klokke- og figurspillet. Der bliver også tid til at gå en tur på egen hånd. Efter frokost fortsætter vi til Hahnenklee, Clausthal- Zellerfeld med minemuseum, Altenau og Okerthal Sperre.

Torsdag den 4. august 2022 
Vi kører via Blankenburg til den sagnomspundne Thale og Heksens danseplads, her danser heksene før de flyver til Bloksbjerg. For dem der er godt gående, vil der være mulighed for at besøge Walpurgishalle eller den lille dyrepark. Man kan også nyde udsigten over byen Thale. Vi fortsætter til Rappbode Talsperre, dette store dæmningsanlæg samler vand, som bruges til fremstilling af strøm og drikkevand til bl.a. storbyen Magdeburg. Der vil evt. være mulighed for at besøge en drypstenshule i Rübeland, hvis der er stemning for det. 

Fredag den 5. august 2022 
Efter morgenmaden, kører vi nordpå, starter med en pause ved banegården i Uelzen, banegården er et stort kunstværk som er lavet af den berømte maler Hundretwasser. Efter pausen fortsætter vi til Lüneburg, denne middelalder by er kendt for sin rigdom af salt, som gennem mere end 1000 år har skaftet guld til byen. Efter opholdet i Lüneburg, kører vi videre nordpå, med en pause ved en grænsekiosk, inden vi kører det sidste stykke vej hjem, med forventet hjemkomst kl. 19:00

Pris pr pers. kr. 3.500,-  tillæg for enkeltværelse kr. 500,-

Inkluderet i prisen:  
Kørsel, vejskat, moms, udflugter, 4 x overnatning i dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension (morgenmadsbuffet og aftensbuffet med koldt/varm), gebyr til rejsegarantifonden. 

Ikke inkluderet i prisen:  
Forplejning ud over det beskrevne, drikkevarer, entreer og lign.

Tilmelding/betaling til:
Henning tlf. 75650888
Ved tilmelding betales depositum kr. 500,- senest den 1/3 2022, rest betales 30 dage før afrejse. 

    bubble