Kalender

Skagen 3 DAGE

Den 18. august 2020 kl. 08:00 - 20. august 2020 kl. 18:00

Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur med fantastiske hvide sandstrande. På turen derop, skal vi opleve lidt af nord Vestjylland. Og på vores tur hjem skal vi opleve lidt af østkysten.

Vi skal bo på Foldens Hotel i Skagens centrum. Hotellet ligger for enden af gågaden og i kort afstand til havnen. Alle værelser har bad/toilet, og der er restaurant, cafeteria og viseværtshus.

 

Foldens Hotel, Sct. Laurentii Vej 41, 9990 Skagen, tlf. 98441166

www.foldens-hotel.dk

 

Tirsdag den 18. august 2020 (ca. 450 km)

Kl. 8.00 er der afrejse fra Horsens. Vi kører over Ikast, Holstebro, Struer og Oddesund til Vestervig, Her holder vi vores frokostpause. Der bliver også tid til at se nærmere på Danmarks største landsbykirke. På kirkegården finder man den berømte ”Liden Kirsten´s grav”. Turen fortsætter langs vestkysten til Hanstholm og videre forbi de store ferieområder ved Blokhus og Løkken, hvor vi holder kaffepause inden vi kører det sidste stykke vej til vores hotel.

Onsdag den 19. august 2020 (ca. 40 km)

Efter morgenmad kl. 9.00 starter vi på vores rundtur, her vil vi bl.a. se Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes – det sidste stykke vej foregår med ”Sandormen”. Vi ser også Brøndums Hotel og Skagens ældste fyr, Vippefyret. Fortsætter langs havnen, gennem de små gader, ser Skagens gule huse, med røde tage. Vi kører tilbage til hotellet for at holde vores frokostpause. Om eftermiddagen kører vi en rundtur i den sydlige del af Skagen, her vil vi bl.a. se Råbjerg Mile og sommerhusområdet Skiveren. Vi stopper ved den tilsandede kirke, som var Skagens sognekirke frem til 1795.

Torsdag den 20. august 2020 (ca. 330 km)

Efter morgenmaden tager vi afsked med vores hotel. Vi kører langs Østkysten over Frederikshavn, Hals og sejler over Limfjorden til Egense, videre til Mariager, hvor vi holder frokost pause. Derefter kører vi via Hvidsten kro, Randers, Hadsten og Skanderborg til Horsens med forventet ankomst ca. kl. 18.00.

Pris pr. person kr. 2.400,- v/min. 30 pers.                     Tillæg for enkeltværelse kr. 600,-

Inkluderet i prisen:

Bus, moms, udflugter, guide i Skagen, ophold i dobbeltværelse med halvpension, begyndende med aftensmad 1. dag til og med morgenmad sidste dag, samt gebyr til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet i prisen:

Drikkevarer, entreer og lignende.

Tilmelding/betaling:

Ved tilmelding betales depositum kr. 500,- senest den 15/6 2020 - rest 30 dage før afrejse.

    bubblemedia